Tsunami i Japan!

omg.. I dag har jeg nettopp opplevd verdens verste dag!

Jeg er da en veldig stor fan av ett band kalt Tokio Hotel, dere har sikkert hørt om dem. De har da nettopp vært i Japan! Jeg hadde ikke fått med meg at de hadde dratt vekk derfra, så jeg fikk ett sjokk når jeg i dag fikk vite om tsunamien. Jeg tror sånn seriøst hjertet mitt gikk på tomgang fra jeg fikk vite det til jeg fikk fortet meg hjem å sjekka at de var trygge på nett!

Men ikke før jeg fikk pustet lettet ut og hjertet begynte å slå normalt igjen leste jeg en ny sjokkerende nyhet: "Tsunamien vill treffe 21-22 norsk tid" WHAT? For det første er det der to av bandmedlemene (inkludert my big celebritycrush!) bor. Jeg aner ikke om det er tilbake i USA dem er, eller i Tyskland som er hjemlandet. Jeg håper for dems (og litt min egen del! (A)) skyld at dem er i europa igjen! MEN, i tillegg har jeg en utrolig god og nær venn i USA, Seattle. Det er naturligvis ikke LA (hvor de frykter de største bølgene!) men ille nok. Jeg tok kontakt med henne med det samme. De hadde heldigvis alt under kontroll, de hadde løpt og kjøpt flybiletter allerede, og er i dette øyeblikk på vei til Paris. Jeg ble sjeleglad når jeg fikk vite det! Hadde aldri tålt å miste henne <3

Nå håper jeg bare på at også Tokio Hotel er i sikkerhet! <3 Vill heller ikke miste dem. De har jo okupert nærmere seks år av livet mitt! dessuten, da vill verdens deiligste mann bli skadet/dø! :o Og det kan vi ikke ha noe av, kan vi?! :)

Sender også masse varme tanker til de som allerede er blitt berørt av tsunamien. Japan spesielt! Håper de ikke fikk for store skader av jordskjelvet og tsunamien!

- Er du bekymret for Tokio Hotel i Tsunami?
- Er du bekymret for noen venner/familie/bekjente fra USA/Japan?

5 kommentarer

BTGG - ElseNissen

11.mar.2011 kl.16:36

De er tilbake i USA, men jeg er helt sikker på at de har dratt til Europa/Tyskland nå, siden tsunamien kommer... O.O

Kristine

11.mar.2011 kl.16:38

BTGG:

hvor har du fått vite det? Vill gjerne lese mest mulig om ting :D (a)

Håper det! Det får vi virkelig håpe! eller, de har sikkert ikke dratt enda, er natt der nå.. men håper de drar veeeldig snart hvis ikke! Dauer hvis det skjer noe med dem.

BTGG - ElseNissen

11.mar.2011 kl.18:46

RiCa.blogg.no (:

De var på Grammy Aftershowparty i Beverly Hills, så da MÅ de nesten være tilbake i USA (A)

Men de blir jo vekket/varslet om at det kommer tsunami, såw... ja, de har mest sansynlig blitt evakuert. Mange er der for å passe på dem <3

Kristine

11.mar.2011 kl.19:35

BTGG:

åja, skumleste bloggen jeg (a) så har ikke fanget det opp.

Jau ^^, Går sikkert fint :D vi får håpe på det beste

Solveig Lillesæter

11.mar.2011 kl.23:56

det vardet første jeg tenkte på :o siden det ikke har vært så mye oppdateringer om de i det siste :o

Men de greier sikkert å passe på seg selv / har folk som passer på seg :o Herregud, vet ikke hva jeg hadde gjort om noe hadde skjedd de.. æææ

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

15, Arendal

Skriver stort sett om det som faller meg inn, men kanskje mest om Hverdagen min. Slenger inn endel fotografier og redigerte bilder i ny og ne tenker jeg. Skriver også endel om Tokio Hotel og annet som fanger min interesse! ;)

Kategorier

Arkiv

hits