Kaotisk flyopplevelse!

Heisann, da var jeg endelig hjemme etter en uke ferie på vestlandet. Beklager at jeg ikke har fått blogget, hadde ikke med mac'en (du kan tro det var en rehab for facebook-avhengighet!)

Jeg dro da forje torsdag til Kjevik for å reise. Selvfølgelig fikk jeg den gode nyheten at flyet var forsinket! Og ettersom at jeg skulle rekke Førde-flyet fra gardemoen en knapp time etter at det EGENTLIG skulle være framme ble jeg jo utrolig stresset selvfølgelig. Når vi endelig kom i flyet, og det fikk landet på gardemoen var det jo alt for mye forsinket, og jeg måtte løpe til neste gate, som jeg såklart ikke kunne finne! En stressa Kristine er ikke en god opplevelse akkurat. Men jeg kom meg svett som f* fram akkurat tidsnok. Som sist inn på flyet, så var sykt stress å komme seg til bakerste sete inne med vinduet! :-)

Men når jeg først kom fram til Førde var det deilig med ferie!

Problemet mitt ble bare at jeg møtte på samme fly-problem i dag som forje torsdag! >.< Lucky me. Bare litt mer irriterende. Først var jo flyet forsinket, så jeg trodde  jeg hadde utrolig dårlig tid. Så jeg løp jo ut av flyet og fram til avgangs-tavla, hvor jeg ikke kunne finne Kristiansand, selvfølgelig. Dette gjorde en allerede stressa Kristine, superstressa! Så etter å ha trakket og trakket og trakket rundt på hele Gardemoen for å finne gaten, fikk jeg på ny den gode nyheten om at det var forsinket, først engang. Så en gang til.. så engang til! ftw? Tre utsettelser?! Er det mulig?.. Ble sittende der i over  to/tre timer.. Og de måtte jo selvsagt pine superstressa-Kristine med å bytte gate ett par ganger, så jeg ble enda mer forvirret og stressa. omg, SAS in my heart <3

MEN, nåååå er jeg enedelig hjemme! Og, ser fram til ingen fly-avreiser i nærmere framtid! haha.

- Hatt en kaotisk flyopplevelse denne vinteren?

Én kommentar

 B i r d s h i t

04.mar.2011 kl.22:35

sv / tusen takk ;))

Skriv en ny kommentar

Kristine

Kristine

15, Arendal

Skriver stort sett om det som faller meg inn, men kanskje mest om Hverdagen min. Slenger inn endel fotografier og redigerte bilder i ny og ne tenker jeg. Skriver også endel om Tokio Hotel og annet som fanger min interesse! ;)

Kategorier

Arkiv

hits